Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Fena durumda değiliz ama bu liderliğin devamlılığı önemli. Maçlar oynanıyor, bazen kaybediyorsun, bazen alman gereken maçlardan puan alamıyorsun. Bu haftaki Başakşehir maçı 5-0 biterdi ama bir tane gol atamadık" dedi.

BİZ ALANYA'DA OTURUYORUZ

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliği'ndeki başkan yardımcılığı görevini kulüp başkanlarını kıramadığı için kabul ettiğini kaydeden Çavuşoğlu, "Burada devir teslim olarak görevlerde bulunuyoruz. Bizi de ısrarla söylediklerinde, Mehmet Sepil başkanı ve buradaki tüm kulüp başkanlarını da kırmak doğru olmazdı bence. Bize de Kulüpler Birliği Başkanlığı için birçok kulüp başkanı söyler ama bugün baktığımız zaman 10 kulübümüzün başkanı İstanbul'da oturuyor. Tabii ki İstanbul'da oturan bir kulüp başkanımızın burada olması her zaman önemli. Biz Alanya'dayız, öyle bir zamanımız da yok ama başkan yardımcılığını kabul ettik"

MAÇ 5-0 BİTERDİ AMA OLMADI

Ligde fena bir durumda olmadıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Fena durumda değiliz ama bu liderliğin devamlılığı için önemli. Maçlar oynanıyor, bazen kaybediyorsun, bazen alman gereken maçlardan puan alamıyorsun. Bu haftaki Başakşehir maçı 5-0 biterdi ama bir tane gol atamadık. Bunlar futbolun içerisinde var. Her takım için geçerli. Ligin daha 10'uncu haftasındayız, geride 24 maçımız var"

ELİMİZDEKİ KADROYU SEZON SONUNA KADAR

Kadrolarını sene sonuna kadar korumak istediklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Biz hep iyi teknik direktörlerle çalıştık. Bizim takımımız iyi bir takım. Şu anda transferle ilgili bir durum yok. Daha devre arasına 7 maç var. Listemizde isimler var tabii ki. Transfer yapsak da yapmasak da her zaman elimizde bir liste olur. Yani bir B plamız var. Elimizdeki kadroyu sene sonuna kadar tutmak istiyoruz, eksik bölgelerimiz olursa sayın Erol Bulut ile fikir birliğine varıp gerekli transferleri yaparız. Şu anda takımdaki oyunculara gelen bir teklif yok"

4 ŞAMPİYONLUK VAR

Ligdeki hedeflerini kendi içlerinde koyduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un tarihinde 4 şampiyonluğu var, benim görevde bulunduğum süre içerisinde de 3'ünde imzam var. Hiçbir zaman ağzımdan 'hedefimiz şampiyonluk veya şu noktaya geleceğiz' gibi bir şey çıkmamıştır. Biz kendi içimizde hedefi koyarız, nereye gidebilirsek oraya kadar gideriz" dedi.