"Dün gece açıklanan YKS 2018 üniversite sınav sonuçlarının şimdiden tüm öğrenci arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, puanları yeten bütün öğrencileri "Akdeniz'în İncisi Alanya'ya Bekliyoruz" dedi.

Öncelikle öğrenci velilerine çocuğunuzu Alanya'ya gönderirken çok rahat olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü Alanyalılar, dışarıdan gelen öğrenci arkadaşları kendi çocukları gibi severi korur kollar ve bağırlarına basarlar. Şehir güvenliği, eğlence, spor, ulaşım, halkla ilişkiler, iş bulma imkanları, halkın tutumu, sanatsal ve kültürel etkinlikler ile öğrencilere yeterli cevapları veren bir kent Alanya.

Kentimiz hiç bir zaman Alanya'ya gelen öğrenci misafirleri yanıltmamış ve hayal kırıklığına uğratmamıştır. Alanya'yı tercih edecek öğrenci arkadaşlarımızda Akdeniz'in incisi Türkiye'nin en güzel kenti olan bu güzel memlekette dolu dolu bir eğitim öğretim hayatı geçireceklerinden emin olabilirler. Hala daha gelişmekte olan iki üniversitenin kampusları dışında, tiyatroları, şenlikleri, tarihi alanları, müzeleri ile Alanya'nın her bir ayrı köşesinde kendileri geliştirme imkanı bulacaklardır. Başta kendisine, sonra Alanya'ya akabinde Türkiye'ye değer katacak tüm öğrenci arkadaşlarımızı Akdeniz'in İncisi Alanya'ya Bekliyoruz" dedi.