Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçe binasında haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gündeme dair konularda istişare ettiklerini  ve gelecekle ilgili planlamalarını tekrar  tekrar gözden geçirdiklerini söyledi.  Toklu, “Bu vesileyle başta Barışpınarı Harekatı’nı yapan ordumuza bir kez daha rabbimden güç-kuvvet diliyorum. Tabi ülkemizin geçmiş olduğu bu sıkıntılı günlerde tüm vatandaşlarımızın göstermiş olduğu birlik beraberlik taktire  şayan bir şekilde. Farklı görüşlerde olunsa da mesele memleket meselesi ve bayrak meselesi olunca tüm halkımızın bir arada olması  ve Mehmetçiğimize kuvvet vermesi bizleri ülkemizin zor günler geçirdiği süreçlerde olduğu gibi bu dönemde de bu operasyon esnasında da mutlu kılıyor. Dün akşam milli takımımızla bu gururu tekrar yaşadık ve tüm ülkemiz tekrar bir arada oldu, bu sevinci paylaştılar.” Dedi.

Payallar Devlet Hastanesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Toklu,  “Bildiğiniz üzere geçen hafta da gündem de olan Payallar Devlet Hastanemizin çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandı. Bu gün ilçe yönetimimizde de sağlık alanında yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış-verişinde bulunduk. Yine geçtiğimiz haftalarda 112 istasyonumuzun 7.’sinin açılması da vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldı. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için daha hızlı hizmet verebilmek için bu ve buna benzer çalışmalarımızı başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun kaptanlığında tüm milletvekillerimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki şehirdeki önemli yatırımların ve bundan sonra yapılacak yatırımların her zaman takipcisi olduk, ilçe teşkilatı olarak devam eden çalışmaların takipçisi bundan sonraki çalışmaların yapılacakların da proje noktasında takipçisi olacağız” dedi. 

“ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK”

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Toklu, Alanya-Konya karayolundaki çalışmalar dair bilgiler verdi. Toklu, “Geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız toplantı da bu konuyu gündeme getirdik, masaya yatırdık. Özellikle Sarımut Köprüsü’nden tünellere kadar olan kısımdaki  kaplama çalışmaları, saha çalışmaları devam ediyor yüklenici firmanınd a işi hızlandırması için ilgili taleplerimizi ilettik. Ama Çayarası’ndaki geçiş noktasında yapılan çalışmalar ve yarım kalan tünellerin devamı ile ilgili önümüzdeki günlerde şu anki yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam edecek.” Şeklinde konuştu. 

“200 PERSONELİN DURUMU NE OLACAK”

Antalya Büyükşehir Belediye’si sorumluluğunda olan cadde ve bulvarların Alanya Belediyesi’ne devri ile ilgili de konuşan Toklu, “buraların  devrinden ziyade asıl orda önemli bir konu var konuşmadığımız gündeme getirmediğimiz ve bizim bu konuda da gündeme gelmemesinden rahatsız olduğumuz bir konu var. Oradaki çalışan 200’ü aşkın kardeşimizin, vatandaşımızın ve ailelerinin ne durumda olacağı. Yani bu devirden sonra ne durumda olacağı önemli. Yoksa biz Alanya’ya yapılacak yatırmalara ve her iki belediyenin kendi arasındaki iletişimine neşter vuracak durumda değiliz.” Dedi.