Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı yapılı. Önergelerle birlikte 149 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Muhittin Böcek,  Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hiçbir kararın sessiz sedasız alınmayacağını belirterek, “20 yıldır belediye başkanlığım süresince meclis üyesi arkadaşlarım soruşturma geçirmedi. Sizler de rahat olun. Bu meclisten olabilecek şeyler, kent adına, kentli adına ne varsa onlar geçecektir” dedi. 

CADDELERİN DEVRİ GÖRÜŞÜLMEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim Ay Meclis Toplantısı’nda, Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen cadde ve bulvarların ilçe belediyelerine (Manavgat – Alanya) devredilmesinin komisyonun oy birliği ile onaylamasının ardından Kasım ayı meclisinde görüşülmesi bekleniyordu. Ancak, 140 maddelik meclis gündeminde cadde ve bulvarların devri yer almadı. Sonradan eklenen önergelerde de yine cadde ve bulvarların devri yer almadı.

BÖCEK, “2 İLÇE DIŞINDA İSTEYEN İLÇEYE ARTIK DEVİR YOK”

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cadde ve bulvarların Alanya Belediyesi ve Manavgat Belediyesi’ne devrinin yapılacağını söyledi. Böcek, Kasım ayı devam meclisinde ya da en geç aralık ayında konunun meclis gündemine geleceğini söyledi. Başkan Böcek, Alanya ve Manavgat dışındaki ilçelerin talepleri olsa dahi caddeleri devretmeyeceklerini de ifade etti.

DEMİRCİ “SORUN YOK, DEVİR OLACAK”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci’de konunun meclis gündemine gelmemesinin sorun teşkil etmediğini ifade etti. Demirci, “Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile görüştüm bu ay devam meclisi ya da en geç Aralık meclisinde onaylanmış olur.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim