Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Teşkilatı’nda uzun yıllar emek vermiş olan Turizmci Numan Şahin’in oğlu Burak Şahin, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday adaylığı başvurusunda bulunmak için geçtiğimiz günlerde parti binasına giden Jeofizik Mühendisi Burak Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’la görüşerek, aday adaylığı başvuru dilekçesini verdi.

Amacının Alanya’ya hizmet etmek olduğunu ifade eden Burak Şahin, “Yıllarca siyasetin içinde yer alan, Milliyetçi Hareket Partisi’nde büyük emekleri olan babam Numan Şahin’den çok şey öğrendim. Bu bilgiler ve tecrübe ışığında Alanya’ya hizmet etmek, insanlarımıza ve kentimize faydalı olmak adına Belediye Meclisi Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptım” dedi.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da Burak Şahin’in başvurusuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Partimizin emektarlarından, Turizmci Numan Şahin ağabeyimin oğlu Jeofizik Mühendisi Askerhan Burak Şahin bey, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için Teşkilatımıza resmî müracaatta bulundular. Camiamıza ve Alanya'mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)