Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1 ay boyunca düzenlediği keyifli etkinlik ve konserlerle halka unutulmaz bir Ramazan yaşattı. Ramazan ayının son programında ise sevilen sanatçı Burak Ahıskalı sahne aldı. Konser öncesinde çocuklar geleneksel gölge oyunu Hacıvat-Karagöz ile eğlenirken, Ramazan Çarşısı’nın coşkusu konser alanına yansıdı.

ANTALYALILAR DOYASIYA EĞLENDİ

‘Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin son günlerinde yine Karaalioğlu Parkı’na akın eden Antalyalılar Ahıskalı’nın söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. Anadolu Rock tarzında söylediği şarkıların yanı sıra nostaljik ve günümüz pop şarkıları da seslendiren Burak Ahıskalı, Antalyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAYRAM KONSERİNE DAVETLİSİNİZ

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘Nerede O Eski Bayramlar’ sloganıyla Antalyalılara unutulmaz bir bayram eğlencesi hazırlıyor. Bayramda ünlü sanatçılar Cenk Eren, Murat Dalkılıç ve Berkay, Karaalioğlu Parkı’nda unutulmaz konserler verecek. Etkinlikler 3 gün boyunca saat 12.00’de çocuklar için hazırlanan şovlarla güne başlayıp, akşam 20.30’da ünlü sanatçıların konserleriyle devam edecek. 25 Haziran Pazar bayramın ilk günü 20.30’da Cenk Eren, 26 Haziran Pazartesi Murat Dalkılıç ve 27 Haziran Salı bayramın üçüncü günü ise Berkay sahne alacak. Etkinliklere tüm Antalyalılar davetli.

 

Editör: TE Bilisim