Farklı tasarımları ve değiştirilebilir kılıf sistemiyle öne çıkan akıllı mobilya markası Buka Sofa, Türkiye genelinde yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Akdeniz Bölgesi’nde 3 şubesi bulunan Buka Sofa, 4’üncü şubesini Alanya’da yoğun bir katılımla açtı. Açılışa Alanya Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kula, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.  Sabaş Home AVM bünyesinde 600 metrekarelik alanda yer alan Buka Sofa, hem inovatif hem de fonksiyonel ürünlerini açılışa özel yüzde 15 indirim ve ikinci kılıfa yüzde 40 indirim fırsatı ile sunuyor.

GLOBAL TÜRK MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Akıllı değişim konseptini tüm Türkiye geneline yaymaya devam edeceklerini ifade eden Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, “Mobilya sektöründe tüketicilerin tasarıma dahil olabildiği kişiselleştirilmiş ürünler artık daha fazla ön planda ve önümüzdeki yıllarda bu ürünlerle daha sık karşılaşacağız. Hedefimiz Buka Sofa olarak özgün konseptimizi tüm Türkiye genelinde yaymak ve yurt dışına taşımak. Bizi hedeflerimize bir adım daha yakınlaştıracak yeni mağazamızı Alanya’da açtık” dedi.

Açılış törenine katılan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ise, “ Alanya’mız çok güzel bir şehir. Her ülkeden insanlar yaşıyor. Böyle bir markayı Alanya’da açtıkları için kendilerine teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.