Alanya’nın en köklü firmalarından Sadullahoğlu A.Ş bünyesinde bulunan Sadullahoğlu Arçelik Showroom, oldukça şık ve görkemli bir törenle kapılarını hizmete açtı.

PROTOKOL EKSİKSİZ KATILDI

Açılışa Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney başta olmak üzere Alanya Protokolü eksiksiz katılırken, Oda ve Dernek başkanları ile Siyasi parti temsilcileri ile Alanya iş dünyası bu özel açılışta bir araya geldi. Açılış kurdelesini Alanya Müftüsü Mustafa Topal’ın duaları eşliğinde, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, ve Rauf Sadullahoğlu beraber kestiler.

ÜST DÜZEY KATILIM

Uzun süre devam eden açılış töreninde yiyecek ve içecek ikramı da yapılırken, Arçelik ürünleri hakkında bilgi de veren Nilüfer Sadullahoğlu Zavlak, açılış törenine katılım gösterenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İş yerinin bayii olduğu Arçelik ve Koç grubunu temsilen üst düzey yöneticilerden, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grup Başkanı Fatih Kemal Ebiclioğlu, Arçelik Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Cemal Can Dinçer, Arçelik A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Polat Şen, Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay ve Mehmet Tüfekçi gibi isimler de açılışa katıldı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sadullahoğlu A.Ş’nin takıma verdiği destek dolayısı ile Sadullahoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Sadullahoğlu Zavlak’a futbolcuların tamamının imzaladığı Alanyaspor forması hediye etti. Ayrıca açılışta söz alan Kaymakam Harputlu ve Adem Murat Yücel’de Sadullahoğlu ailesine başarı temennisinde bulundu. 

boyle-acilis-gorulmedi-(7).jpg

boyle-acilis-gorulmedi-(10).jpg

boyle-acilis-gorulmedi-(6).jpg

boyle-acilis-gorulmedi-(16).jpg

Editör: TE Bilisim