Mahmutlar Mahallesi’nde 5 Eylül tarihinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan Bir’den O’na Güzellik ve Danışmanlık Merkezi sahibi Selgin Sağır, Alanya’da hatta Türkiye’de tek seansta 4 işlem olanağı sunan başka bir merkez olmadığını söyledi. Sağır, tek seansata müşterilerine; enerji çalışması ve çakra dengeleme, nefes terapisi, access bars bilinçaltı temizliği ve farkındalık danışmanlığı işlemlerini yaptıklarını söyledi. Sağır, merkezde ayrıca, dermapen, doğum haritası, öğrenci koçluğu full kalıca makyaj, saç bakım hizmetleri, sülük tedavisi, hacamat, bbglow hizmetleri de verildiğini belirterek tüm Alanyalıları beklediklerini söyledi.

e0d4a526-5da1-4d77-ae4b-d4f4bdaee012.jpg

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK

İnsan başının etrafında 32 tane nokta bulunduğunu ve bu noktalara hafifçe dokunulduğunda fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların giderilebileceğini ifade eden merkezin sahibi Selgin Sağır, ”Duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız, kararlarımız beynimizde depolanarak bir elektrik yükü oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda yer alan 32 adet enerji noktalarında birikir. Access Bars Bilinçaltı Temizliği çalışması ile o noktalar çalıştırılarak, orada oluşmuş manyetik alan serbest bırakılır ve şifa sağlanır” dedi.

c6968e2d-7fd5-4a80-bfb5-6a7cdccd639b.jpg

NEFES TERAPİSİ

Nefes terapisinin de çok çok önemli olduğunu belirten Sağır, “nefes alırken oksijenin yol açtığı yüksek frekanslı titreşim vücudumuzdaki ve sistemimizdeki elektromanyetik alanı değiştirerek yüksek oksijen frekansına  yükseltmemizi sağlar,yüksek frekanslı titreşim enerji hücre hafızasındaki ve bilinçaltındaki düşük frekanslı titreşim enerjisini arttırır. Düşük frekanslı titreşim enerjisi ise olumsuz düşünceleri, travmaları ve bastırılmış duyguları içerir. Nefesle bilinç ve bilinçaltında ruhsal ve fiziksel tüm alanlarda blokojlar çözülür. Çözülmediği taktirde psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıklar başlar. Bütün kanser çeşitlerinin oluştuğu yerler bu blokajların olduğu yerlerdir” dedi.

072514af-d206-4378-acfa-a3327043cdf9-001.jpg