Alkışlar Sergen Yalçın'a 

Mücadelenin son anlarında Beşiktaş taraftarı Beşiktaş tarihine adını altın harflerle kazıyan Teknik Direktör Sergen Yalçın'a sevgi gösterilerinde bulundu. Sergen Yalçın da bu gösterilere alkışla cevap verdi.

Kadroda revizyon

Geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında gördüğü kartla cezalı durumda bulunan Ceyhun, Beşiktaş karşısında formasından uzak kalırken Teknik Direktör Sergen Yalçın, Fernandes'i ilk onbirde başlattı.

Sağ kanatta Konyaspor maçında olduğu gibi Baiano'nun yerine Cenk Ahmet'le başlayan Sergen Yalçın, Lucas'ı kenarda oturttu.

Basit goller skoru getirdi

Beşiktaş'ın hızlı oyununa aynı şekilde cevap vermek isteyen Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu hamlesinde kısmen başarılı olsa da geniş alanı seven Beşiktaş, bulduğu alanları iyi değerlendirdi ve Alanyaspor ceza sahasında inanılmaz pozisyonlar buldu.

Haydar Yılmaz'ın yerine kaleye geçen Ufuk Ceylan da yaptığı kritik kurtarılarla adeta farkın önüne geçen isim oldu.

Caulker yine yazıyordu

Mücadelenin 90+3'üncü dakikası oynanırken Alanyaspor akınında Hasan'ın ortasına mükemmel yükselen ve düzgün bir kafa vuruşu yapan Steven Caulker, dünkü mücadelede yakaladığı birçok pozisyonda forvetlerin üstünde bir performans sergiledi. Son anlarda yakalanan pozisyonu ise Beşiktaş kalecisi Karius kurtardı ve takımının galibiyetine imzasını attı.

Papis Cisse kayboldu

Mücadeleye ofansif bir kadroyla başlayan Aytemiz Alanyaspor, defansın arkasına atılan toplarla maçın başlarında güzel pozisyonlar yakaladı.

Maç boyunca 5 kez ofsayta düşen turuncu yeşilliler, ataklarda özellikle son vuruşlarda beceriksizlikleriyle öne çıkarken Papiss Cisse de Beşiktaş defansının arasında kayboldu.

Senegalli yıldız oyuncu Beşiktaş defansının önemli isimlerinden Isimat Mirin'in markajından bir türlü kurtulamadı ve maç boyunca silik bir görüntü ortaya koydu.