Antalya'daki oteller, yılbaşı hazırlıklarını sürdürüyor. Konuklarına keyifli bir gece yaşatmak için her ayrıntıya önem veriliyor. Hazırlıklarda eğlence ve müzik kadar sunulan menüye de özel bir önem veriliyor. Hotel Su, Akra Barut, Titanic Beach Lara, Crowne Plaza Antalya, Grand Haber Otel, Clup Hotel Falcon Lara, Rixos Sungate, Spice Hotel, Sueno Hotels Deluxe Belek ve Cornelia Diamond Golf Resort & Spa gibi otellerde yılbaşı kokteyliyle başlayacak eğlence programları gala yemeği, oryantal şov, konser ve after partiyle devam edecek.

Hotel Su yılbaşı gecesi Erkan Güleryüz'ün sahneye çıkacağı konserle konuklarını ağırlayacak. Çocuk büfesi, yılbaşına özel aktiviteler ve magic şovlarla çocuklar için programların hazırlandığı Hotel Su'da yılbaşı eğlencesi kokteylle başlayacak. Gala yemeği ve Erkan Güleryüz konserinin ardından gece after parti ve çorba servisiyle devam edecek. Hotel Su'da yılbaşı akşamı konaklamalı eğlence için kişi başı 350 TL, dış katılım (konaklamasız) eğlence için 250 TL ödemek gerekecek.

Şehir içi otellerden Akra Barut'ta düzenlenecek yılbaşı balosunda Sibel Tüzün sahneye çıkacak. Otelin büyük balo salonundaki yılbaşı eğlencesi, akşam yemeği, oryantal şov, Sibel Tüzen konseri ve after partiyle devam edecek.

Konyaaltı sahil şeridindeki 5 yıldızlı Crowne Plaza Otel'de ise yılbaşı gecesi Elnur sahneye çıkacak. Otel yönetimi yılbaşı için 'Elnur ile yılbaşı klasiği' sloganıyla başlattığı etkinlik tanıtımına Deluxe Paket, Sultan Paket ve Kral Paket olarak 3 ayrı seçenek sunuyor. Rezervasyon ücreti 99 TL'den başlıyor ve seçeneğe göre değişiyor. Kral pakette, jakuzili süit odada konaklama, Elnur ile yılbaşı galası, gala yemeği, ön masa rezervasyonu, odaya meyve ve şampanya servisi, kahvaltı, relax masaj ve spa kullanımı bulunuyor. Gala yemeğinde ise başlangıç tabağı, nane kremalı su böreği, maskolin salatası, bonfile turnedo, kestaneli parfe ve limitsiz yerli içecek yer alıyor. Eğlence mönüsünde ise karşılama ve kokteyl, gala yemeği, Elnur canlı performans, geri sayım, DJ müzik, kapanış ve çorba ikramı bulunuyor.

Belek Turizm Bölgesi'ndeki Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'da 2017 yılbaşı canlı müzik oryantal şov, diamond konseri ve yeni yıl partisiyle kutlanacak. Yeni yıl kokteyliyle başlayacak gece, New Year Band canlı müzikli gala yemeği, diamond konser, oryantal dans gösterisi, yeni yıl çekilişi ve yeni yıl partisiyle son bulacak.

Kemer'deki Grand Haber Hotel'de ise yılbaşı gecesi iki konser verilecek. Yılbaşı gecesi Esra Çapar ve Mehmet Yenigün sahneye çıkacak. Yılbaşı eğlencesi, gala yemeği, oryantal şov, Mehmet Yenigün konseri, Esra Çapar'ın canlı performansıyla devam edecek. Gecede limitsiz yerli içki, çocuklar için mini büfe ve otelin diskosunda after parti ile yılbaşı kutlaması yer alıyor.