Hollandalı çift Gerard ve Priscilla, Alanya'da eğlence sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Kafe ve Bar olarak hizmet verecek olan Berlin Shisha Lounge dün akşam saatlerinde DJ Suat Ünlü'nün de katılımıyla muhteşem bir açılış gerçekleştirdi.

Açılışa özel fiyatları ile açılan Berlin Shisha Lounge adeta davetli akınına uğradı. Berlin Shisha Lounge'nin açılış törenine katılan davetliler Dj Suat Ünlü'nün performansı ile muhteşem bir gece geçirdiler. Davetliler bir yandan ücretsiz olan bir çok lezzetin tadına bakarken bir yandan alkol ve nargilelerini içtiler. Geç saatlere kadar süren eğlence de davetlilere bir de dansöz sürprizi yapıldı.

130 KİŞİ AĞIRLAYABİLİYOR

İşletmeciliğini Gürhan Özay'ın yaptığı Berlin Shisha Lounge mekan tasarımı, menüsü, müziği ve hizmet anlayışı ile misafirlerine yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor. Alanya Hükümet Caddesi, Crazy Horse Bar üstü'nde kurulan mekan 130 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Berlin Shisha Lounge her gün 14.00 ile gece 03.00 arasında müşterilerini bekliyor. Müzik, dünya mutfağından bir çok aperatif lezzet, nargile ve eşssiz manzarısıyla ilk günden de davetlilerinden tam not almayı başardı.

berlin-shisha-lounge-acildi2.jpgberlin-shisha-lounge-acildi3.jpgberlin-shisha-lounge-acildi4.jpgberlin-shisha-lounge-acildi5.jpg