Ve Bella Hadid , Salı günü New York'taki Madison Square Garden'da bir basketbol maçına katıldığında Big Apple'da hayata döndü . 

Los Angeles Lakers Vs New York Knicks oyununu izlerken, Los Angeles doğumlu olan 21 yaşındaki oyuncu, kafaları şaşkın bir beyaz topa çevirdi. 

bella-hadid.jpg

Oldukça göz alıcı bir ekran koyarak, altın renkli bir madalyon kolyesi olan dekolte derisini süsleyen dalgın bir beyaz topun içine kaydı.

Üst kısmı ince midriffe bir bakış fırlattı ve o bir çift şık kot pantolon ve eğitmenler ile ekip, sade görünümünü asing. 

Bella, esmer bobunu gevşekçe giyip yeşil gözlerine bir göz farı ekleyerek, oyuncuları alkışladığı animasyonlu bir oyunu taktı. 

Bella'ya, basketbol oyuncusu Jordan Clarkson ile birleşmenin söylentilerini başlatan arkadaşları Hailey Baldwin, 21 yaşında katıldı - Justine Skye ve Camila Morrone, takımına LA Lakers'ın NY Knicks'i takımı izlerken katıldı. 

Bir gezi, kaynağı Kasım 2016'da bölünmesinden sonra yıldızın eski Beau Weekend için hala mum tuttuğunu gösterdi.

Bir kaynak US Weekly dergisine verdiği demeçte, pariteler ayrıldıktan sonra dostça kaldıklarını ve hemen hemen durmadan bağlantıda olduklarını söyledi.