Maç öncesi Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu. Vagner Love maça ilk 11'de başlıyor. Bayern Münih'te sakatlığı bulunan Neuer'in yerine kaleyi devralan Ulreich, takımın zayıf halkası olarak gözüküyor. Peki, futbol otoritelerinin yakından takip edeceği Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, tüm gelişmeler ve detaylı bilgiler...

Beşiktaş Bayern Münih karşısında bu akşam tüm kozlarını oynayacak. Allianz Arena Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele futbol otoriteleri tarafından yakından takip edilecek. Peki, Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, milyonlarca kişinin ekranları başından takip edeceği mücadele hakkında detaylı bilgiler

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Mücade TSİ 22.45'te TRT 1 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetirken, yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Romanya Sebastian Gheorghe üstlenecek.

İŞTE İLK 11'LER

Bayern Münih: Ulrich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Martinez, Müller, Vidal, James, Coman, Lewandowski
Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner Erkin, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Love

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

TSİ 22.45'te oynanacak olan mücadele öncesinde taraftarların stadyuma erişimini kolaylaştırma adına gerçekleştirilen Allianz Arena Stadyumunun çevresindeki kar temizleme çalışmaları tamamlandı. Stadyumun etrafında medya kuruluşlarının yayın platformları da yerini aldı.

ALMAN TAKIMLARINA KARŞI İLK GALİBİYETİNİ LEİPZEİG İLE KAZANDI

Son 16 turuna çıkmadan önce Şampiyonlar Ligi G Grubunda mücadele eden Beşiktaş, bu sezon Alman takımlarına karşı ilk galibiyetini Leipzig karşısında aldı. Vodafone Park'ta Alman Leipzig karşısında 2-0'lık galibiyet ile 3 puanı alan Beşiktaş, deplasmanda ise 2-1'lik galibiyet ile hanesine puan yazdırmayı başarmıştı.