İbrahim İPBÜKER

Türkiye genelinde danışmanlık ve saha hizmetleri veren Bilgi Toplama Merkezi (BTM) tarafından cep telefonu görüşmeleri ile yapılan en başarılı belediye başkanları araştırmasında MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, beşinci oldu.

YÜZDE 70.2’LİK OY ORANI

Ankete Alanya’dan katılan çok sayıda vatandaşın tercihi ile yüzde 70.2’lik oranla beşinci sırada yer alan Yücel’e verilen bu destek, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde önemli bir gösterge oldu. Hata payı yüzde 3 olarak açıklanan araştırmada, MHP’li belediye Başkanlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 71.4’le dördüncü oldu.

 İLK 10’DA TEK MHP’Lİ İLÇE BELEDİYESİ ALANYA

En başarılı belediye başkanları araştırmasında, ilk 10 sırada MHP’li ilçe belediyeleri arasında sadece Alanya Belediyesi yer aldı. Ayrıca listede ilk 5’te 3 ilçe belediyesinin yer alması da dikkat çekti. 

2016 YILINDAKİ BAŞARISI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2016 yılında da Merkezi Ankara’da bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette de yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilmişti.

2017 YILINDAKİ BAŞARISI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2017 yılında da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada  “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” seçilmiş ve ödülünü Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın elinden almıştı.

TEBRİK YAĞMURU

Başkan Yücel’in bu yılda en başarılı beşinci belediye başkanı seçilmesi Alanya’yı gururlandırırken, Alanya halkı yüzde 70.2’ oranında destek verdiği Yücel’i tebrik yağmuruna tuttu. Başkan Yücel, “Görev sürecimiz boyunca insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet ettik. Hizmetlerimizi beğenerek bizleri en başarılı 5 belediye arasına yerleştiren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı anlayış ve çalışkanlığımızla Alanya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.