ALANYA Belediye Meclisi’nin, 2018 yılı için son oturumu olan aralık ayı toplantısı dün yapıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığındaki toplantıya  AK Partili üyeler Ahmet Büküş, Yusuf Hastürk, Gökçen Nazifoğlu, Mustafa Keşoğlu, Erol Fazlıoğlu, CHP’li üyeler Eray Erdem, Nefise Develioğlu, ile MHP’li üyeler Kerim Aydoğan, Garip Kodal, Mehmet Ali Tekin ve Abdullah Sönmez katılmadı.

YÜCEL VE SÖNMEZ’E TEBRİK

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü Erdoğan Toktaş, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Adem Murat Yücel’i tebrik ederken, “Öncelikle sayın belediye başkanımızı tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, meclis üyesi arkadaşımız Abdullah Sönmez’i de tebrik ederken, başarılar diliyoruz” dedi.

ENGELSİZ KENT ALANYA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, herkes için yaşanılabilir bir kent olmak adına çalıştıklarını ifade ederken, “Alanya Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hiçbir engelle karşılaşmadan mutlulukla, huzurla yaşayabilmesi bizim en büyük amaçlarımızdan biridir. Konusunda uzman sanat öğretmeni kursiyer ve eğitmenlerimizin el emeği göz nuru ürünleri şu an Alanya Kültür Merkezi çatısı altında sergilenmektedir. Bu sergiyi herkesin görmesini isterim. Alanya Belediyesi olarak ‘Engelsiz kent Alanya’ şiarıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde gelmiş olduğumuz noktayı uluslararası platformlarda da görmekteyiz. Amerika’da düzenlenen engelsiz kent sempozyumu için Türkiye’den davet edilen üç belediyeden biriyiz. Alanya’yı dünyanın sayılı şehirleri arasında görmek, refah seviyesi yüksek ve mutlu insanların yaşadığı örnek alınan bir şehir yapmak noktasında hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bizim için en büyük hizmet insanların rızasını kazanmak ve mutluluğunu sağlayabilmektir” dedi. Başkan Yücel, konuşmasında 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü de kutladı. (Haber Merkezi)