Bu sabah mesaisine Güllerpınarı sakinleriyle keyifli bir kahvaltı yaparak başlayan Yücel, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

'ALANYA DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNDEN'

Toplantıda yaptığı konuşmada Yücel, Alanya'nın 81 ilden göç alan, farklı milletlerin ortak buluşma noktası olan, çeşitli din,dil,ırk ve kültürlerin sevgi içinde yaşadığı bir yer olduğunun altını çizerek böylesine özel bi yerde yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

'BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞACAĞIZ'

Alanya'da bütün mahalleleri gezerek bütün vatandaşlara ulaşmak istediğini söyleyen Yücel sözlerine şöyle devam etti:' Yıllardır süregelen yönetimimizi gördünüz.Amacımız bugüne kadar yaptıklarımızı anlatmak değil bundan sonra yapacaklarımızdan söz etmektir.Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. İlla ki eksiklerimiz olmuştur, kapı kapı dolaşamadık. Belediye dönüşümü hepimizi etkiledi. 17 tane belediye başkanının yaptığını tek başıma yapmaya çalıştım. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her yere ulaşmaya çalıştım. Çalışmaya da devam edeceğim.Biz her tarafa adil bir şekilde hizmet etmeye çalıştık. Amacımız merkezimizden kırsalımıza, yerlimizden yabancımıza herkesin kazanmasıdır. Kazanımlarımızı hep birlikte gördük. Alanya Belediyesi çabalarımızla iyi bir noktaya geldi. Alanya'yı ve Alanya'da yaşamayı çok seviyoruz.'

'ÇÖZÜM MASASI BİR ÇOK VATANDAŞIMIZA DEVA OLDU'

Çözüm Masası'nı kurarken amaçlarının Alanya'nın dört bir yanındaki vatandaşların sorunlarına kulak verip çözüm bulmak olduğunu ifade eden Yücel herhangibi bir sınıf, insan ayrıcalığı yapmadan Çözüm Masası'nın amacına ulaşmasına hizmet ettiklerini ,öğrencilerin matematik sorularını sormak için dahi Çözüm Masası'nı arayabildiklerini belirtti.

'BU SENE TURİZMDE ALTIN ÇAĞIMIZI YAŞADIK'

Ülkemize gelen turistlerin büyük çoğunluğunun Antalya'yı tercih ettiğini hatırlatan Başkan, geçen yıla oranla Alanya'da yüzde 20'lik bir artış olduğu söyleyip gelecek sezon ise bir yüzde 20'lik artış daha beklediklerini belirtti. Esnafı gelecek sezon daha verimli günler beklediğini söylerken herkese bol şans dilemeyi de ihmal etmedi.