Alanya Belediyesi’ne ait kamyonlar, Taşatan Yaylası Hacıbeleni mevkiinden getirdiği karı İskele Şelale Meydanı’na dökerek vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Alanya Belediyesi, Taşatan Yaylası’ndan getirdiği 8 kamyon karı, İskele Şelale Meydanı’na dökerek vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. İlk defa kar gören çocukların sevincine ortak olan Başkan Yücel, çocuklarla bol bol kartopu oynayarak fotoğraf çektirdi. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezindeki çocukların kartopu oynama hayalini Başkan Yücel gerçeğe dönüştürürken aileler de eğlenceye ortak oldu. İskele Meydanı Şelale Önü’ne kamyonlarla taşınan kar sayesinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

YÜCEL: MUHTEŞEM BİR HAFTA SONU GEÇİRDİK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla beraber muhteşem bir hafta sonu geçirdiklerini vurgularken şöyle konuştu; “Küçük yaştaki çocuklar ilk defa karla karşılaştılar. Karı görmeyen ve karla temas etmeyen çocuklarımıza karı görmesi için bu aktiviteyi yaptık. Kamyonlarla getirdiğimiz karla vatandaşlarımıza güzel bir hafta sonu yaşatmak istedik. Gördüğünüz gibi çocuklar çok mutlu. İnsanlarımızın mutluluğu için her türlü sosyal aktiviteyi sürdüreceğiz.”

İskele Şelale Önü’ne getirilen kar sonrasında vatandaşlar büyük bir mutluluk yaşadığını belirtirken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e organizasyon için teşekkür ettiler.