Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi Alanya kırsalındaki ziyaretlerine devam ederken, Yenice, Gözübüyük, Burçaklar, Gümüşgöze ve Güney Mahallesi'ne giderek muhtarlar ve mahalle halkı ile bir araya geldi.

Başkan Türkdoğan, MHP'nin görüş ve politikalarını vatandaşlara anlattı. Toplantı sırasında mahallelerin sorunları ve görüşleri dinlenerek notlar alındı. Başkan Türkdoğan, sorunlara en kısa sürede yanıt vereceklerini ifade etti.

YENİ BAŞKANLAR BELİRLENDİ

Öte yandan,  mahallelere atanan yeni başkanlara rozetleri takıldı. Yenice'de Hasan Sezer, Gözübüyük'te Ahmet Yılmaz, Burçaklar'da Ramazan Arıkan, Güney'de Hilmi Yılmaz ve Gümüşgöze'de Hasan Işık mahalle başkanı seçildi. MHP'nin 12. Büyük Kurultayı'nın 18 Mart Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacağını belirten Türkdoğan, "Kurultaya tüm partililerimizi ve Alanyalı hemşerilerimizi davet etmek istiyorum. MHP olarak 17 Mart Cumartesi günü akşamı parti binası önünden gece saat 23.00'de otobüslerle Ankara’ya gitmek isteyen bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.