Baldız ve bacanağını öldüren şahıs evinde yakalandı. Karı-koca cinayetinin şüphelisi gözaltına alındı. Şüphelinin, olaydan iki gün önce, evin önünde havaya ateş ettiği için gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi. Emekli öğretmen ve karısı tüfekle öldürülmüştü

Antalya'nın  Manavgat ilçesinde aralarında çıkan ve henüz sebebi öğrenilemeyen tartışmanın ardından baldız ve bacanağını evlerinin bahçesinde tüfekle öldüren şüpheli, evin 30 metre ilerisinde  Jandarma tarafından gözaltına alındı. Deler'in 2 gün önce de bacanak ve baldızının evinin önünde havaya tüfekle ateş ettiği, karı koca Süleyman Deler'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Cumartesi günü yaşanan olayın ardından  Jandarma tarafından gözaltına alınan Süleyman Deler'in ifadesi alındıktan sonar serbest bırakıldığı bildirildi. Olay,  Antalya'nın  Manavgat İlçesi Karacalar Mahallesi'nde sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Süleyman Deler, bacanağı Dursun ve baldızı Emine Ayaz'ın yaşadığı eve tüfekle ateş açtı. Deler, sesler üzerine bahçeden eve doğru gelen bacanağı ve baldızıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Süleyman Deler yanında getirdiği tüfekle Dursun ve Emine Ayaz'ı başlarından vurarak öldürdü. Tüfek sesini duyan komşular durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

“YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ”

Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri çiftin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Dursun ve Emine Ayaz'ın cansız bedenleri cumhuriyet başsavcısının incelemesinin ardından  Manavgat Hastanesi morguna gönderildi. Olay yerine gelen Ayaz çiftinin yakınları fenalık geçirdi. Yakınlarına 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen Emine Ayaz'ın annesi  Ümmü Gülsüm Ergin gözyaşlarına boğuldu. Ölen Dursun Ayaz'ın emekli öğretmen, eşinin ise ev hanımı olduğu öğrenilirken çiftin 2'de çocukları olduğu belirtildi.

"30 METRE İLERİDE EVİNDE YAKALANDI"

Bacanağı Dursun ve baldızı Emine Ayaz'ı tüfekle öldüren Süleyman Deler jandarma ekipleri tarafından olayın yaşandığı yerin 30 metre ilerisinde olan evinde gözaltına aldı. İddiaya göre Deler'in 2 gün önce de bacanak ve baldızının evinin önünde havaya tüfekle ateş ettiği ve tehdit ettiği öğrenilirken, karı koca Süleyman Deler'den şikayetçi olduğu bildirildi. Cumartesi günü yaşanan olayın ardından  Jandarma tarafından gözaltına alınan Süleyman Deler'in ifadesi alındıktan sonar serbest bırakıldığı öğrenildi.