Antalya, Isparta ve Burdur’da elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), toplam 249 bin 270 armatürü kontrol ederek sorun tespit edilen 20 bin 590 armatürün bakım ve onarımını gerçekleştirip çalışır hale getirdi.

AEDAŞ, üç ayrı ildeki sokak aydınlatmalarının kontrolü ve bakımı için TEDAŞ Bölge Müdürlüğü ile koordineli ve eşzamanlı çalışma başlatarak tüm arıza onarım ve bakım ekiplerini 7/24 çalışacak şekilde organize etti. Kontroller sırasında Antalya, Burdur ve Isparta’da bakım ihtiyacı bulunan 20 bin 590 armatür olduğunu belirleyen AEDAŞ ekipleri, söz konusu armatürleri onararak çalışır hale getirdi.

 AYDINLIK SOKAKLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Antalya, Isparta ve Burdur’da eşzamanlı olarak gerçekleştirilen bakım hamlesi ile ilgili olarak konuşan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, “Kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin sürekli ve kesintisiz elektrik temininden geçtiğine inanıyoruz. Aydınlatma da kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin temellerinden birini oluşturuyor. Bu yüzden planlı bakım ve onarım çalışmalarımız dahilinde enerjinin sürekliliğini sağlamak üzere armatür bakımlarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Ekiplerimizin büyük bir özveriyle yürüttüğü ve kısa sürede tamamlanan bu çalışma sayesinde hizmet bölgemizdeki elektrik kalitesini büyük oranda artırdık. Gösterdikleri azim ve performans için çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız, hizmet verdiğimiz şehirlerin daima aydınlık olması ve abonelerimizin kendilerini güvende hissetmeleri. Daha aydınlık sokaklar için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim