Elif Çakır

ADD ALANYA Şube Başkanı Zuhal Sirkeli‘Türk gencinin büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e bakışını yansıtmak düşüncesiyle ‘ATA’YA ÖZLEM’ konulu bir yarışma düzenledik, bu yarışma ile öğrencilerimizin Türkçe’ye olan ilgisini arttırmak,  güven duygusunu aşılamak, okulunu temsil etme yeteneğini geliştirmek amaçlanmıştır. Kompozisyon yazmanın zor olduğunu ve birikim gerektiğini hepimiz biliyoruz. Laik Cumhuriyet yaratarak, çağdaş dünya ile bütünleşmemizi sağlayan Atatürk’ün fikirlerini dünyaya yaymak için düşüncelerini kaleme alarak yarışmaya katılan öğrencilere birikimlerini yansıttıkları için teşekkür ederiz’diyerek  açılış konuşmasını yaptı

ÖDÜLLER ALTSO’DA SAHİPLERİNİ BULDU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO)

Yarışmada, ÜMİT ALTAY MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ öğrencisi Erkut Mert Karar,  ‘’ATAM’’ konulu kompozisyon ile birinci oldu.

BAHÇEŞEHİR ANADOLU VE FEN LİSESİ öğrencisi İrem Kırteke,’’ BİZ ATA’MIZI ÇOK ÖZLEDİK’’ konulu kompozisyonla ikinci oldu.

FEVZİ ALAATTİNOĞLU ANADOLU LİSESİ öğrencisi Cemre Nehir Karain ‘’BİZ ATATÜRK GENÇLERİYİZ’’ konulu kompozisyonla üçüncü oldu.

 Törene katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,  Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu ve kurum müdürleri vardı.