Alanya'nın meşhur ciğercisi Ciğerci Turan Usta'nın sahibi Turan Erşahan ve Fatoş Erşahan’ın kızları Tülay ile İzmirli Arife ve Durmuş Ali Demiray ailesinin oğulları Göksel, kalabalık bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Alanya Yat Limanı girişinde bulunan Marina Beach Restoran'da gerçekleşen törene çok sayıda davetli katıldı. Eğlenceli bir düğün töreni ile dünya evine giren çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken çift, düğün alanına alkışlar eşliğinde girdi. Volkanlar, konfetiler, ıslıklar ve alkış tufanı arasında düğün alanına giriş yapan çift, ilk danslarını alkışlar eşliğinde etti. Plaj düğünü ile hayatlarını birleştiren Tülay ve Göksel çiftinin nikah merasimleri de aynı akşam gerçekleştirildi. Çiftin şahitliklerini Elif Aydoğan, Sevgi Kurtuluş, Betül Erşahan, Muammer Demiray ve Mehmet Ali Korkmaz yaptı.

HÜSEYİN KAĞIT SAHNE ALDI

Nikah merasimi sonrası ilk danslarını alkışlar eşliğinde yapan Tülay ve Göksel çiftinin düğün törenlerinde ise Türkiye’nin sevilen seslerinden Hüseyin Kağıt sahne aldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim