"KİMSE YADIRGAMADI, BEN YADIRGADIM"

Erkekler profesyonel basketbol liglerinde bu görevi yapan tek kadın olan Arzu Özyiğit, kendisini 'basketbol adamı' olarak tanımladı. Arzu Özyiğit, "Geçmişte milli takım düzeyinde menajerlik yapmıştım" dedi. Antalyaspor yöneticilerinden kendisine teklif gelince düşünmeden kabul ettiğini kaydeden Özyiğit, görevinde çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Arzu Özyiğit, şöyle konuştu:
"Gerekirse basketbol adına danışmanlık da yaparım. Benden böyle bir şey rica edildiğinde müthiş heyecan duydum. Antalya şehri adına gurur duydum. Böyle radikal bir kararı düşünüyorlar. Antalya beni şaşırtan bir şehir oldu. Belediye başkanından, kulüp başkanından, basketbol yönetimi başkanına herkes destekledi. Kimse yadırgamadı. Kendi içimde daha fazla yadırgamış olabilirim ama onlar yadırgamadı. Bana güvendiler, takımı desteklediler. Ben de elimden geleni yapıyorum."

HEDEF ANTALYA'YI BASKETBOL ŞEHRİ YAPMAK

Arzu Özyğit, görüşmeler sırasında bazı sporcularının kendisine 'abi' diye seslendiğini söyledi. Sporcularının zaman zaman ağabey, zaman zaman da ablası olacağını aktaran Arzu Özyiğit, şöyle devam etti: "Antalya'yı basketbol şehri yapmak adına elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz play off'lara kalmak. Bunun için de gerekli tüm desteği Antalya halkı verecektir. Hedefimiz Süper Lig. Bu hedefimizden geri adım atmayacağız. Yönetimimiz de bu konuda söz verdi. Sadece futbol takımında değil, basketbolda da öne çıkacağız. Başkan Ali Şafak Öztürk de Barcelona gibi (Hem futbolda hem basketbolda öne çıkabiliriz) diyor. Böyle vizyona sahip bir başkanımız var. Sadece futbolda en üstleri hedefleyen bir kulüp değiliz."