Alanya İncekum’da Alternatif Turizmin öncülerinden eşsiz konumu, mimari özellikleri, ‘Mutlu Tatil Anıları’ sloganı ile Alkolsüz Her Şey Dahil hizmet veren 5 yıldızlı Adin Beach Hotel tarafsız otel değerlendirme sitesi olan HolidayCheck sitesinde verilen tarafsız puan ve yorumlar sonucunda belirlenen ‘2017 Tavsiye Edilen Otel’ ödülünün sahibi oldu

Verdiği hizmetler ve aldığı ödüller ile Alkolsüz Her Şey Dahil konseptinde adından sıkça söz ettiren otel olan Adin Beach Hotel’ in Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal konu hakkında, “Avrupa’dan ülkemize tatile gelmek isteyen turistlerin en uğrak yeri olan tarafsız puan ve yorumlama sitesi HolidayCheck ‘de Turkish Riviera araması yapıldığında Türkiye’de Ege ve Akdeniz kıyısındaki iki ayrı coğrafi bölge arasında kalan tüm oteller arasında ilk sıralarda Adin Beach Hotel’i görmektedir. Bu da Adin Beach Hotel’in en iyi yorum ve puanı alan otel olmasının doğal, önemli ve gururlandırıcı bir sonucudur. Tesisimizin ödül almasında en büyük payı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca belirtmek istiyorum ki bu ödüllerin hepsinin ortak özelliği konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları sonucunda verilmesidir.

'MİSAFİRLERİMİZ BİZE EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR'

Hizmet sektöründe başarının formülü, kaliteli, özverili ve güler yüzlü hizmet vermektir. Adin Beach Hotel olarak biz de hizmet kalitesi yolunda değişmeyen ve öncü adreslerden birisi olmaya devam edeceğiz, otelimizden memnun ve yüksek tavsiyeler ile ayrılan her misafirimiz bizlerin en büyük ödülüdür.” dedii.

'AZMİN BİR SONUCUDUR'

Uysal, “Kazandığımız bu ödül, yüksek çalışma ve başarma azminin bir sonucudur. Başarımızın devamını sağlamak, en zirveye çıkmak ve devamlı orada kalmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödüllerin ülkemize ve bölgemize katkı sağlamasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adin Beach Hotel olarak “Mutlu Tatil Anıları” sloganımızın yansımasını almış olmaktan mutluyuz ve gururluyuz" diye konuştu.