Antalya'da dolu dolu dört gün geçiren bloggerlar, izlenimlerini ve deneyimlerini okuyucularıyla paylaşarak kentin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in öncülüğünde, Antalya turizmine yeni pazarlar kazandırmak, farklı dallarda turizm çeşitliliğini sağlamak, yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak ve mevcut durumu daha iyiye götürmek amacıyla başlatılan Antalya Destinasyon Tanıtım Projesi çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Avrupa ülkelerine yapılan gezilerin ardından farklı ülkelerden gazeteciler, turizmciler ve bloggerler Antalya'ya gelmeye başladı.

Almanya'nın ve Danimarka'nın önde gelen blog yazarları Antalya'da tatil yaptı. Bloglarında yaşamlarını, deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşan ve ülkelerindeki belli bir kitlenin kanaat önderliğini üstlenen blog yazarları 4 günlük bir program dahilinde Antalya'yı tanıma ve gezme fırsatı buldu. 

HAYRAN KALDILAR 

Ülkelerinin en çok okunan bloggerleri Susan Petrovic www.butterflyfish.de, Janina Westphal www.oh-wunderbar.de, Bethina Arknaes www.danishadventurer.dk, Marlene Donduran www.malsen.dk, Patricia Wons www.moms-blog.de, Büyükşehir Belediyesi tarafından Belek'te ağırlandı. Yat turuna çıkan, falezlerin ve Akdeniz'in eşsiz güzelliğine hayran kalan yazarlar aynı zamanda EXPO'nun da konuğu oldu. EXPO alanını gezen ve kulesine çıkan yazarlar, bol bol fotoğraf çekti ve çektirdi. Dev akvaryumu da ziyaret ederek buradaki binlerce çeşit balığı görme fırsatı elde eden blog yazarları aileleriyle birlikte eğlence dolu günler ve saatler geçirdi. 

Alman ve Danimarkalı blog yazarları, Antalya ile ilgili edindikleri ve izlenimleri şahsi bloglarında anlatacak. www.danishadventurer.dk yazarı Bethina Arknaes, Antalya tatilini ziyaret öncesi sayfasından okuyucularıyla paylaştı.