Aynur ÖZKAYA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastane’ sinde çalışmakta olan 379 taşeron işçinin kadroya geçiş süresi başarıyla tamamlanırken, hastane yönetimi  birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek adına özel bir gece düzenledi. 

Olive Garden'da düzenlenen geceye Başhekim Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları ile birlikte aileleri de katıldı. Sağlık çalışanları, gecede canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, sağlık çalışanlarına çekilişle birlikte çeşitli hediyeler dağıtıldı. Hastane yönetimi katılımcılarla tek tek ilgilenerek masalarını ziyaret etti.

Başhekim Prof. Dr. Taşbaş, özverili bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, “Hastanemizin can damarı olan sizler bizleri en iyi şekilde temsil etmekte sorumluluklarınızı yerine getirmek için özverili bir şekilde canla başla çalışmaktasınız. Zor bir süreci hep birlikte geride bıraktık. Sağlık Bakanlığımızın sizlere sunmuş olduğu hak sayesinde kadroya geçiş süreleriniz tamamlandı. Bizler de sizler için böyle bir gecede bir araya gelmek istedik. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve üstün gayretleriniz için sizlere bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.