Ahmet TUNÇ

Gebe bilgilendirme sınıfıyla birlikte anne adaylarının doğum öncesi ve sonrasında bebek bakımı ile kişisel bakım konularında bilgi sahibi olmaları amaçlanıyor. Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi Ayşe Başar Akdoğan tarafından verilecek eğitimler yıl boyunca devam edecek. Sınıfın ilk ziyaretçileri Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve diğer yöneticiler oldu. 

Başhekim Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş; “Anne adaylarımızın gebelik süresince ve doğum sonrasında endişelerinin azaltılması, sağlıklı ve mutlu bir gebelik dönemi geçirmesi için bu tür eğitimler önemlidir. Bizler sağlıklı ve güvenli doğum yapmalarına yönelik, aile planlaması ve bebek bakımı konularında uzman ekibimizle birlikte daima annelerimizin yanındayız. Eğitime katılmak isteyen anne adaylarımız hastanemizin doğum salonuna gelerek başvuruda  bulunabilirler” dedi.

Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi Ayşe Başar Akdoğan ise ücretsiz verilen eğitime tüm anne adaylarını davet ederek “Gebeliğin oluşumundan doğuma, lohusalık döneminden anne sütünün önemine kadar birçok bilgiyi sizlerle paylaşmaya hazırız” dedi.