MHP'nin 18 Mart 2018'de 12'nci Olağan Büyük Kurultayı'nı  Alanya'dan 8, Antalya'dan 47 delege ile birlikte katılacaklarını söyleyen Türkdoğan, "Liderimiz Bahçeli'nin topyekûn arkasında duracağız ve yeni umutlar ve zaferlere yelken açmak üzere harekete geçeceğiz inşallah.Büyük  kurultayımız öncesinde  Liderimiz Devlet Bahçeli Antalya'mızda, 9-10-11 Şubat tarihlerinde  MHP'nin tüm ilçe ve il başkanlarının da katılacağı,  genel merkez yöneticilerinde katılacağı bir bilgilendirme toplantısını yapacaklar. Bu vesile ile genel başkanımız  şehrimizi, kentimizi bir kez daha şereflendirecekler.  Bizlerde MHP Alanya İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı olarak Genel başkanımızın  başkanlığında yapılacak ilçe ve il başkanları toplantısına inşallah katılacağız" dedi. 

'NİCE 48 YILLARA'

Türkdoğan" Önümüzdeki Cuma günü 9 Şubat bizim açımızdan çok önemli bir tarih. MHP'mizin 9 Şubat 1969'da Adana'da yapılan büyük kurultayla  kuruluşunun 48. yıl dönümünü tekrar kutlayacağız. Bu vesile ile Cennet Mekan Başbuğumuz Alp Aslan Türkeş ve partimizin tüm  kurucularını, yine ayrıca 6 Şubat'ta vefatının seneyi devriyesinde idrak  ettiğimiz  partimiz kurucularından Osman Bülükbaşı'nı da rahmet,  minnet ve şükranla anıyoruz. MHP'ye de nice 48 yıllara siyaset yapmak ümit ve temennisini diliyorum" dedi.  

'EN ÖN SAFTA GÖREVE HAZIRIZ'

Türkdoğan "Hepimizin bildiği gibi Afrin harekatı devam ediyor. Şanlı Türk ordumuz orada şehitler vererek bir destan yazıyor. Terör mücadele noktasında ülkemizin bekası ve güvenliğini sağlama noktasında şehadete kavuşan askerlerimiz var. Buradan bir kez daha  şehit olan askerlerimizi rahmet ve minnet şükranla anıyorum. Bugün sabah saatlerinde  Türk Silahlı Kuvvetleri adına  Genel Kurmay  Başkanımızın açıklaması oldu, Afrin’deki terörist leşinin sayısının 999 ulaştı. İnşallah oradaki terörün kökü kazınıncaya kadar bu harekat  başarıyla ve kararlılıkla uygulanacak. MHP olarak biz başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli  olmak üzere genel başkanımızın ifade ettiği  gibi , ellerinde bozkurt yapan binlerce ülküdaşımız liderimizin önderliğinde eğer görev verilirse, icap ederse orada bütün ülkücüler görev almaya, mücadele etmeye ülkemizin bekası için terörle mücadelede en ön safta yer almaya hazırlar, bunu da buradan beyan edelim"dedi

ÜST GEÇİT BİTSİN ÖYLE KONUŞUN

Türkdoğan, "Geçtiğimiz günlerde basında yer alan Alanya Belediyemizin yaptığı  Eski Devlet Hastanesi Kavşağındaki bir üst geçit meselesi var. Bu üst geçit henüz tamamlanmadı, yapımı devam etmekte olan bir projedir. Alanya merkezdeki asansörlü, engellilerin kullanabileceği ilk üst geçit olma özelliğini taşıyor, bunu buradan belirtmek istiyorum. Bitmiş halindeki projelerini de biz gördük biz  belediyemizde. Bittikten sonra değerlendirme yapmakta fayda vardır.  Bu üst geçitle alakalı  ucube ve vesayre diyen arkadaşlarımıza  tavsiyem üst geçidin bitimini beklemesi ve bittikten sonra karar ve kanaatlerini belirmeleridir" ifadelerini kullandı. 

'DEMİRTAŞ'A ACİL BİR SAĞLIK KURULUŞU GEREKLİ'

Türkdoğan, "Demirtaş Bölgemizde acil sağlık sorunlarında, kalp krizi, beyin kanaması,  yaralanma gibi acil müdahale gerektiren durumlarda orada hiç bir sağlık kuruluşu yok. Demirtaş'ın 23 tane köyü ve merkezinden acil  müdahale  gerektiren hastaların Alanya'ya gelinceye kadar yolda can kayıplarının yaşandığını dile getirdik. Buradan yetkililere,  ilgilere tavsiyemiz acilen Demirtaş'ın 23 tane köyünü de kapsayacak şekilde acil tıbbi müdahalelerin  yapılbilineceği, kalp uzmanı, beyin  kanaması gibi hastalıklara ve cerrahi müdahaleyi yapabilecek bir sağlık kuruluşunun orada mutlaka oluşturulması gerekir.  Demirtaş  bölgesi Alanya'mızın ilk nahiyesi  şu anda 102 mahallesinden bir tanesi ama buran Alâeddin Keykubat Üniversitesindeki yetkililere de bir çağrıda bulunmak istiyorum, orada muhtarlarımızın ve halkımızın bir talebi olarak. Orada bir meslek yüksek okulu veya fakültenin  yapılması oradaki mahallemizin bir noktada sosyal ve ekonomik anlamda canlanmasını sağlayacaktır.  Oradan öğrencilerimizin  barınabileceği bir sürü konuk var.  Değerlendirilebilecek şuanda tam donanımlı olarak kullanmayan yatılı bölge ilk öğretim okulu  inşaatında orada hali hazırda mevcut.  Orası da değerlendirilebilinir, bir yüksek okul yapılmak kaydı şartıyla" dedi. 

OTOPARK SORUNU İÇİN TAVSİYEDE BULUNDU

Türkdoğan "Alanya'da Hepimizin bildiği gibi trafik hat safhada ve şehrimizin doğu ve batı mahallerinden  şehir merkezine gelerek bir çok devlet kurum ve kuruluşu ile yapılan işlemlerde, araç alım satımda, vekalet verme  ile ilgili noterle  alakalı  bir trafik yoğunluğu var şehir merkezinde. İnsanların  ulaşım noktasında  da zorluklar oluyor.  Bizim tespit  ettiğimiz MHP olarak tavsiyede bulunacağımız bir diğer husus ise  Alanya'mızın doğu mahallesi olarak Mahmutlar, batı bölgemizde ise Konaklı, Avsallar olabilir birer tane noterin acilen doğu ve batı mahallerimize hizmet vermesi, şehir merkezinde ise  insanların vakit kaybı, otopark sorunu gibi sorunların da önüne geçebilecek bir  noter açılmasını buradan tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.   

'YENİKAPI RUHUYLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'

Türkdoğan" Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi inşallah Cuma günü partimizin kuruluşunun 48. yıl dönümünde  Antalya şehir girişinde karşılayacağız.  Ardından Side'de bulunan bir otelde ilçe ve il başkanları toplantımızda bir arada olacağız, liderimizin  emrinde. Bizler MHP'li olarak 48 yıllık davamızın ve partimizin kurucusu Başbuğ Alp Aslan Türkeş'in izinde liderimizin emrinde Yenikapı ruhuna bağlı kalkarak devam edeceğiz" sözüyle  sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilisim