Mesut Bakkal’ın kadro alternatiflerinin vazgeçilmezlerinden biri olan ve Türkiye’de bundan önce 2 takımda forma giyen Djalma, Türkiye’nin kendisi için önemli bir ülke olduğunu ve çok sevdiğini belirtti. Djalma, Türkiye’de forma giymekten zevk aldığını dile getirdi.

Türkiye’de futbol seviyesinin her geçen gün daha da yükseldiğini anlatan Djalma, Alanyaspor olarak yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirtti. Taraftara seslenen Djalma, sezon boyunca taraftarın desteğini arkalarında görmek istediklerinin altını çizdi.

Alanya’yı ilk gördüğünde etkilendiğini belirten Angolalı oyuncu Alanya’nın güzel bir kent olduğunu ve insanlarının cana yakın olduğunu söyledi. Djalma Campos ayrıca bu ortam dahilinde Alanya’nın futbol için tam aradığı yer olduğunu sözlerine ekledi.

Kamp yaptıkları Erzurum Tesisleri hakkında da görüşlerini belirten Djalma, Türkiye’de bu tarz gelişmiş tesisleri görmekten mutluluk duyduğunu belirterek yeni sezon için kamp yeri olarak en güzel yerlerden birinde kamp çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim