Fairplay kurallarına uyan ve bilinçli taraftar kitlesine sahip olmak, öğrencilerin spora özendirilmesi, lisanslı ürün kullanımı ve passolig uygulamasıyla tanıştırılmasının hedeflendiği projenin imza töreni Barbaros Azakoğlu Ortaokulu‘nda gerçekleştirildi.

Projenin açılış törenine Alanya Kaymakam Vekili olan Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Storeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tuncer, Sportif Direktör Taner Savut, Teknik Direktör SafetSusic, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz, takım kaptanı Haydar Yılmaz, VagnerLove, Emre Akbaba ve Lamine Gassama katıldı. Projenin açılışı kapsamında okulun bahçesine getirilen Aytemiz Alanyaspor'un seyyar store mağazasından indirimli olarak lisanslı ürün alışverişi yapan öğrenciler, turuncu yeşil forma, bayrak ve atkılarla oldukça renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenciler turuncu yeşilli futbolcuları coşkulu bir şekilde karşıladı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören protokol konuşmalarıyla devam etti ve ardından imza törenine geçildi. 2023 yılına kadar sürmesi planlanan projenin imzalanmasının ardından futbolcularla söyleşi yapıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolcular daha sonra imza ve fotoğraf almak isteyen öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turuncu yeşilliler ellerinden geldiğince öğrencilere imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

İmzalanan proje kapsamında Alanya’daki tüm resmi ve özel okullara seyyar ürün mağazası kurulacak. Teknik ekip ve futbolcular da öğrencilerle söyleşiler yapacaklar. Seyyar passolig stantlarının da kurulacağı proje ile örnek taraftarların yetiştirilmesi hedefleniyor.