Geçtiğimiz hafta Konyaspor'dan 4-2 gibi ağır bir yenilgi alan Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş deplasmanından da puan çıkaramadı. Kıran kırana mücadele şeklinde geçen karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Maça iyi başlayamayan turuncu yeşilli temsilcimiz 11'inci dakikada Adem Ljajic'in golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra panikleyen temsilcimiz kalesinde pozisyon üstüne pozisyon verse de kaleci Ufuk devreye girdi.

Golün şokunu üstünden atan Aytemiz Alanyaspor, kullanılan serbest atışta Caner Erkin'in kendi kalesine attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran iki ekibin de çabaları sonuç vermeyince ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başlayan taraf oldu. Arka arkaya akınlar gerçekleştiren siyah beyazlılar defans arkasına atılan topta Quaresma'nın füzesiyle durumu 2-1'e getirdi. Bu andan sonra Alanyaspor ataklarını sıklaştırdı ve Beşiktaş'ı kısa süre ablukaya aldı.

Orta sahaların hızlı geçildiği mücadelede temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı ve Alanyaspor, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Alınan bu sonucun ardından Alanyaspor haftayı 42 puanla 7'nci sırada tamamlarken Beşiktaş 62 puana yükseldi.