İbrahim İPBÜKER

Düzenledikleri yardım organizasyonları nedeniyle “İyilik Meleği” olarak anılan Güner Biz ve Birgül Terzi, mübarek Ramazan ayında düzenledikleri iftar yemeği ile yardıma muhtaç çocuklara el uzattılar.

Engelli Çocuklar Öğretmeni olan Güner Biz ve Ses Sanatçısı Birgül Terzi tarafından yardım toplama amaçlı düzenlenen iftar yemeğine Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir’in yanı sıra Alanya’nın yakından tanıdığı çok sayıda davetli katıldı.

ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

Mübarek Ramazan ayı içinde yardıma muhtaç çocuklara el uzatmak ve bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Güner Biz ve Birgül Terzi, “Davetimize katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz. İftar yemeğinden sonra geç vakitlere kadar devam eden gecemizde elde edilen gelir, tespit ettiğimiz ailelere evlerinde yapacağımız ziyaretler sırasında teslim edilecektir” dediler.

Damlataş mevkiinde hizmet veren Cadde Balık Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra gece Birgül Terzi’nin verdiği konser eşliğinde geç vakitlere kadar devam etti.