Program Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Jawa kullanan sürücülerin yer aldığı ve Alanya Belediyesi Düğün Salonu önünde sona eren korteje mehteran takımı da eşlik etti. Burada katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Demir de dövülen etkinlik akşam saatlerinde Alanya Belediyesi Düğün Salonu'da devam etti.

Buradaki programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. Gecede bir konuşma yapan Başkan Yücel, “Alanya dünyanın en güzel şehri. Bu güzelliği Alanya’dan dışarı çıkınca anlıyorsunuz. Bu şehir çok dinli, çok dilli, çok medeniyetli bir yer. Bu güzide şehri korumak hepimizin görevi. ALSEV'in bu yıl ilk kez düzenlediği bu organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür eder, sonsuza kadar sürmesini temenni ederim" dedi. Etkinlik sonra seslendirilen şarkılarla devam etti.

'BİZ ÇANAKKALE'NİN OĞLUYUZ'

Açık arttırma usulü ile satışa çıkarılan geleneksel bir Alanya kıyafetini 6,5 bin TL ile Abdullah Üzüm kazandı. Bir konuşma yapan Üzüm, "Bu işler oğlu ile olmuyor. Bize 'Kimin oğlusun' diye soranlara biz 'Çanakkale'nin oğluyuz' diyoruz. Bizim başka gidecek şehrimiz yok" diye konuştu.

'ALANYASPOR'A SAHİP ÇIKALIM'

Aytemiz Alanyaspor'un futbolcuları tarafından imzalanan bir forma da açık arttırmada satışa sunulanlar arasındaydı. Formayı 8 bin TL'lik bir fiyatla işadamı Mehmet Ali Kısa kazandı. Bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ , "Ben geçen hafta Bursa'daydım. Bursaspor'u 3-1 yendik. Alanyaspor'a biraz daha destek vermenizi rica ediyorum" dedi.

alanyalilar-bu-gecede-bulustu-(2).jpg

alanyalilar-bu-gecede-bulustu-(4).jpgalanyalilar-bu-gecede-bulustu-(6).jpgalanyalilar-bu-gecede-bulustu-(9).jpg

alanyalilar-bu-gecede-bulustu-(5).jpg