İranlı Shila Moghadam, 1 yıldır Alanya’da yaşıyor. 36 yaşındaki kadının hayattaki en büyük tutkusu futbol. 5 yaşından bu yana futboldan hiç kopmamış, ev alarak yerleştiği Alanya’da da futbol onun için tek aşk olmuş.

MAHMUTLARSPOR’DA OYNUYOR

Mahmutlar’da yaşayan Shila, Mahmutlarspor bayan futbol takımı kurulunca Alanya’dan kopmamaya, daha uzun yıllar Alanya’da yaşayamaya karar vermiş. Çünkü, en büyük tutkusu olan futbol ile ilgili aradığını burada bulmuş. İlk olarak geçtiğimiz yıl kurulan Mahmutlarspor kadın futbol takımına kaydolmuş ve şu anda lig maçlarına hazırlanan Mahmutlarspor kadın futbol takımının en önemli gol silahı. Shila, aynı zamanda fanatik bir Alanyaspor taraftarı olmuş ve Alanyaspor’un hiçbir maçını kaçırmıyor.

alanyada-yasayan-iranli-shilanin-tek-aski-futbol.jpg

HALI SAHADA ERKEKLERLE MÜCADELE

Shila, Alanya’da kısa sürede bir futbol arkadaşlığı oluşturmuş. Çeşitli halı sahalarda birçok erkek takımıyla maçlara çıkıyor. Fiziği ve kondisyonuyla erkek futbolculara adeta futbol dersi veren Shila, hemen hemen her akşam bir halı sahada maça çıkıyor. 

“TÜRK KADINLARI FUTBOL OYNASIN”

Futbolun kendisi için bir aşk ve tutku olduğunu dile getiren Shila Moghadam, Türk ve Alanyalı kadınlara da futbol oynamalarını tavsiye ediyor. Futbol sayesinde Alanya’da çok güzel dostluklar oluşturduğunu ifade eden Shila Moghadam, dünyada en çok ilgi çeken sporun futbol olduğunu belirterek, kadınların da futbolda başarılı olabileceğini savunuyor.