Alanya’nın nezih mekanlarından Why Not Restaurant’ta sahne alan sevilen, güzel sesli sanatçı Emine Karaca, canlı müzik eşliğinde ortaya koyduğu muhteşem performansı ile her akşam unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Geniş repertuarı ile müşterilerden gelen istek parçaları da seslendiren Emine Karaca, saz arkadaşları ile birlikte Alanya akşamlarına damga vuruyor.

Why Not Restaurant’ın sahibi, tecrübeli işletmeci Hasan Hüseyin Ateş, öncelikli hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgularken, “Yılların kazandırdığı tecrübe ile en kaliteli hizmeti, en uygun şartlarda sunuyoruz. İşinde profesyonel olan ekibimizle birlikte, bizi tercih eden misafirlerimizi memnun edebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

WHY NOT Restaurant’ı tercih edenler, hem ortamdan hem de aldıkları hizmetten son derece memnun olduklarını ifade ederken, “Oldukça nezih bir ortamda olmak çok güzel. Why Not Restaurant, kaliteli hizmet anlamında da tercih edilmesi gereken mekanların başında geliyor. Ayrıca Emine Karaca’yı dinlemek de bizim için çok güzel ve çok keyifli” şeklinde konuştular.