24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin değerlendirmesini yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarından Türkiye genelinde son derece memnunuz. Cumhur ittifakının başarısıyla sonuçlanmış olan bir seçim ve 15 Temmuz'un rövanşını almak isteyen her türlü odağa karşı Cumhur ittifakının başarısıyla sonuçlanmış bir seçimdir. Bu vesileyle liderimiz Devlet Bahçelin'nin emir ve talimatları doğrultusunda  üzerimize düşen her türlü çalışmayı elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince ve Alanya ölçeğinde yapmaya çalıştık. Bize destek veren, çalışmalarımıza katkı sunan bütün vatandaşlarımıza ve dava arkadaşlarıma teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve Alanya'mıza hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum ve bir kez daha diyorum ki, Cumhur ittifakı, millet haklı, geleceğin teminatı" dedi.

MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Halkın iradesine sonsuz saygımız vardır. Yeni sistemin cumhurbaşkanlığı sistemine hayırlı olmasını temenni ediyorum, bu vesileyle de seçim sonuçlarının önce ülkemize, milletimize ve Alanya'mıza  hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

SAHADA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "İYİ Parti diğer partilere göre Alanya'da çok daha önde. Ama gönül isterdi aynı oranı ilçe genelinde de yapalım. Şu an çok sağlıklı bir değerlendirme yapamayacağım. Biz yine sahada elimizden geleni yaptık. Meral Akşener beklediğimiz oy oranını alamadı fakat takdir edersiniz erken yapılan bir seçim, hem teşkilatlanma noktasında hem de çalışma anlamında istenildiği gibi olmadı. Önümüzdeki seçimlerde çok daha iyi şeyler yapacağımıza eminim" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim