Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yapılan teşkilat binasına hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’yu bugün oda başkanları ziyaret etti.

ALESO Başkanı Nuri Demir, Elektrikçiler Odası Başkanı İlyas Bayır, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp yeni teşkilat binasına gelerek Başkan Toklu’yu ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.  Oda başkanları yeni teşkilat binasını oldukça beğenirken, Başkan Toklu ve ekibine teşekkür ettiler. 

Önceki dönem Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev alan Övünç Özkan’da Toklu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Toklu’yu oda başkanlarının yanı sıra Alanya Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Çelik Akçalıoğlu’da ziyaret etti. Akçalıoğlu Başkan Toklu’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni teşkilat binasının Alanya’ya da büyük faydalar sağlayacağını söyledi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toklu, “Yeni teşkilat binamız açıldığı günden itibaren ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz. ‘Hayırlı olsun’ dileklerin kabul ediyoruz. Bir yandan önümüzdeki kritik seçi süreci ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Yeni teşkilat binamızı bu süreçte açmamız bize avantaj sağladı. Vatandaşlarımızla bu vesile ile bir kez daha bir araya gelme fırsatı bulmuş oluyoruz. Bizleri ziyaret ederek iyi niyetlerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.