Tatil için Alanya’ya gelen 35 yaşındaki Rus kadın turist kaldığı otelin 4'üncü katındaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti. Bu olay akıllara soru işareti getirdi. Soru işaretlerine neden olan konu ise 11 Haziran’dan bu yana yaşanan 3 turist kadın intiharındaki benzerlikler. 

İLK OLAY 11 HAZİRAN’DA 

Alanya'da tatil yapan Anna Krystyna henüz bilinmeyen nedenle 4 katlı binanın terasına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Anna Krystyna'ya hastane personeli müdahale etti, ancak kadın turist kurtarılamadı. Alanya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından Anna Krystyna’nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

11 TEMMUZDA İKİNCİ OLAY

Olay, gece saat 03.30 sıralarında Alanya Payallar Mahallesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, erkek arkadaşıyla tatile gelen İngiliz kadın turist Seannen Mccullough (39), bilinmeyen bir nedenle 4'üncü kattaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti. Olayı gören otel çalışanları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

VE SON OLAY 13 TEMMUZDA

Son itihar vakası gece saat 03.30 sıralarında İncekum Mahallesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, Alanya'ya tatile gelen 35 yaşındaki Rus kadın turist Tatiana Evsiukova, bilinmeyen bir nedenle 4'üncü kattaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti. Olayı gören otel çalışanları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri, yerde yatan Rus kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

İNANILMAZ BENZERLİK

11 Haziran’dan bu yana yaşanan 3 intihar olayında da, intihar edenlerin kadın turist olması ve 4’üncü kattan atlaması dikkat çekiyor. Birbirlerine çok yakın mesafede tatil yapan son iki kadının intiharındaki asıl şaşırtıcı olay ise ikisinin de saat 03:30 sıralarında yani barların kapanıp turistlerin otellerine dönmesi sırasında intihar etmiş olmaları.

İNTİHAR PSİKOLOJİSİ İLE TATİL DİKKAT ÇEKİYOR

1 Ay içerisinde yaşanan 3 turist intiharında yaşamını yitirenlerin 3’ünün de kadın olmasının yanı sıra akıllardaki bir diğer soru ise intihar psikolojisindeki insanların bunu tatilde gerçekleştirmiş olması. Ve intihar şekillerinin aynı olması.