Alanya’da dondurma sektörünün lider kuruluşlarından olan Mesut Dondurma, gerçek salep ve mevsimlik taze meyvelerle üretilen birbirinden lezzetli ürünleri ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Cikcilli Mahallesi Merkez Cumartesi Pazarı girişi ve Konaklı Mahallesi Beko Bayii yanında hizmet veren Mesut Dondurma’nın işletmecisi olan İsmail ve Hasan Yıldız kardeşler, dondurma sezonun artık başladığını ifade ederken, “Mesut Dondurma olarak, önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Müşterilerimizin damak zevkine hitap edip, memnun etmek için gerçek salep ve mevsimlik taze meyvelerle ürettiğimiz dondurma çeşitlerimizle tercih edilen bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Mesut Dondurma’yı tercih eden herkes damak zevkine uygun ürünlerimizi keyif alarak yiyebilir” dediler.

TATLI ÇEŞİTLERİ DE VAR

Mesut Dondurma olarak yine birbirinden lezzetli ve taze tatlı çeşitleriyle de hizmet verdiklerini vurgulayan İsmail ve Hasan Yıldız kardeşler, “Damak zevkine önem veren, tazeliği arayan, hijyeni önemseyen ve yediklerinden keyif almak isteyen herkesi Mesut Dondurma’ya mutlaka uğramaya davet ediyoruz” şeklinde konuştular.