Yıllarca ünlü markalarda mağaza müdürlüğü yapan erkek giyim sektörünün başarılı isimlerinden Hasan Düşünceli, tecrübesi ve deneyimiyle, Alanya'da KİP Mağazası’nın şubesini açtı. Kısa süre önce Yayla yolu üzeri Azak Suit Otel karşısında hizmet vermeye başlayan KİP' Mağazasının açılışına, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve çok sayıda davetli katıldı.

KALİTE VE GÜVENİN ADRESİ

1978 yılında kurulan KİP, 12 ülkede şubesi bulunurken, Türkiye'deki 59'uncu mağazasını da Alanya'da hizmete açtı. Açılışta konuşan mağaza sahibi Hasan Düşünceli, "Alanya'nın ihtiyacı olan bir markayı getirdiğimizi düşünüyoruz. Güven ve kalite konusunda marka sıralamalarında her zaman ilk sıralarda yer alan KİP, geniş ürün yelpazesiyle artık Alanyalı erkeklerin de hizmetinde.  1978’de  kurulan KİP 12 ülkede ki mağazalarının yanısıra Türkiye'de ki 59'uncu mağaza ile Alanya halkımızın hizmetine açtık. Alanya'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 20 İNDİRİM 

Konuşmaların ardından, bereket duası edildi ve mağazanın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Mağazayı gezen ve inceleyen davetliler, açılışa özel 3 günü sürecek olan yüzde  20 indirimi de değerlendirdiler. Davetliler mağaza sahibi Hasan Düşünceli'ye hayırlı olsun temennisinde bulunurken hatıra fotoğrafı da çektirdiler. (Haber Merkezi)