Alanya’nın Oba Mahallesi’nde hizmet veren ve sektörün en nezih mekanlarından olan İstanbul Ocakbaşı, hem kaliteli hizmeti hem nezih ortamı hem de uygun fiyat politikasıyla dikkat çekerken, Alanya sahnelerinin ünlü ve sevilen isimleriyle eğlenceyi doruk noktaya ulaştırıyor.

Aslı Çelik ve Ahu Akçam’ın işletmeciliğini yaptığı İstanbul Ocakbaşı’nda, Alanya’nın eskimeyen seslerinden ünlü sanatçı Seçil, her salı ve Çarşamba günleri sahneye çıkacak.

Öncelikli hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Aslı Çelik ve Ahu Akçam, “Her akşam Alanya’nın ünlü ve sevilen sanatçılarının sahne aldığı mekanımızda, canlı müzik eşliğinde müşterilerimize unutamayacakları keyifli saatler yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Uygun fiyat politikamızla kaliteli hizmet anlayışından asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Farklı lezzetlerin sunulduğu zengin mutfağımız ve ünlü sanatçılarımızla her akşam Alanya halkının hizmetindeyiz. Canlı müzik eşliğinde eğlencenin doruk noktaya çıktığını İstanbul Ocakbaşı’na bekliyoruz” şeklinde konuştular.