İbrahim İPBÜKER

Alanya'da faaliyetini sürdüren bir akaryakıt istasyonunun önüne dondurma satışı yapılan bağımsız bir stant açıldı. İstasyona yakıt almaya gelen vatandaşların ve esnafın büyük tepkisini çeken akaryakıt istasyonu önündeki dondurma standına Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin izin verdiği iddia edildi.

BAŞKAN DEMİR DEVREYE GİRDİ

İlk olarak Ahmet Yanar tarafından sosyal medya hesabından duyurulan konuyla yakından ilgilenen Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, karşılarına Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin çıktığını söyledi.

TÜREL’E KADAR GİDECEĞİM

Akaryakıt istasyonu önüne kurulan dondurma standının Antalya Büyükşehir Belediyesi yetki alanında olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Konuyu Büyükşehir yetkililerine ilettik ancak yetkililerden birisinin izni ile dondurma standının kurulduğu söylendi. Bir kaç gün içinde kapanmazsa, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e kadar giderek konuyu takip edeceğim. Herkes kendi işini yapsın. Esnafımız zaten zor durumda. Yetkililer bu tür haksızlıklara nasıl göz yumuyorlar anlamak mümkün değil” şeklinde konuştu.