Alanya kent merkezi Keykubat Bulvarı üzerindeki Devlet Su İşleri binası yanında hizmet verecek olan David People Cafe’nin tüm hazırlıkları tamamlandı.

GENİŞ VE RAHAT MEKAN

Alanyalı Mustafa Kemal Nural ve İsveçli yatırımcı Ivan Radosavljevic ortaklığında hizmet verecek olan David People Cafei rahat ve geniş mekanıyla Alanya’nın en nezih ortamı olarak dizayn edildi. 

DENEYİMLİ PERSONEL

Hizmete başlamak için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Mustafa Kemal Nural ve İsveçli ortağı Ivan Radosavljevic, kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek adına alanında tecrübeli profeysonel isimlerden oluşan bir ekip kurduklarını ifade ederken, “Geniş ve rahat ortamda en iyi hizmeti sunma konusunda oldukça iddialıyız” dediler.

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ

Türkiye genelinde 100’e yakın şubesiyle hizmet veren David People Cafe’nin Alanya şubesinde de zengin menü seçenekleri olduğuna dikkat çeken Mustafa Kemal Nural ve İsveçli ortağı Ivan Radosavljevic, “Her sabah kahvaltı hizmetinin yanı sıra dünyanın en iyi kahve çeşitleri, lezzetli dondurma seçenekleri ve çok geniş ürün yelpazemizle Alanya halkının hizmetinde olacağız. Böyle nezih bir mekanın Alanya’ya kazandırılmasında bizlere yardımcı olan başta Alanya Belediyesi yetkilileri olmak üzere tüm kurumlara eve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Pazartesi gününden itibaren herkesi David People’ye bekliyoruz” şeklinde konuştular. (Haber Merkezi)