Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir sergi düzenlendi. “Sanatın Farklı Dallarında Kadın Dokunuşları” ana fikrinden yola çıkılarak hazırlanan “Çiçek” temalı sergi, bugün Kültür Merkezinde açıldı. Açılışa Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, siyasi partilerin kadın kolları temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ALANYA BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜNE EN GÜZEL ÖRNEK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisinin açılış konuşmasında kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın birlikte yaşama kültürüne en güzel örnek olduğunu söyledi. 

Başkan Yücel, “Türk kadınlarının yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden gelip ilçemizde bizimle birlikte yaşayan kadınlarımızın yaptığı çalışmalara da bu sergide yer verdik. Bu birliktelik,  Selçuklu’nun başkenti ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Alanya’da, herkese örnek olan bir birliktelik. Bu bir arada yaşama kültürümüzün en güzel örneğidir. Bu duygularla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim