Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde iki mağazayla hizmet veren Yılmaz Mobilya, yenilenmeye devam ederken, yüzde 40’a varan indirimlerin uygulandığı kampanyalarla dikkat çekiyor.

BEYAZ EŞYA DA VAR

Müşterilerin yoğun isteği üzerine beyaz eşya satışına da başladıklarını ifade eden Yılma Mobilya’nın sahibi Hüseyin Er ve Nuri Arslan, “Mobilya çeşitlerimizin yanı sıra beyaz eşya satışına da başladığımız için müşterilerimiz teşekkür ettiler. Bütün ihtiyaçlarını aynı terden alıp, tek yere borçlanmak cazip geldi. Alanya’nın en eski ve en büyük mobilya mağazası olan Konaklı Yılmaz Mobilya, kendini yenilemeye devam ediyor. Bizim yükümlülüğümüz müşterilerimizi memnun etmek” dediler.

alanya-konakli-yilmaz-mobilya.jpg

İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR

Konaklı Yılmaz Mobilya’nın sadece Konaklı’da mağazaları olduğunu vurgulayan Hüseyin Er ve Nuri Arslan, “Yüzde 18 olan KDV tutarını kendimiz ödüyoruz. Bunun yanı sıra yüzde 40’a varan inidirimler yaptığımız kampanyalarımız var. Yeni ürünlerimizde yüzde 30’a varan indirimler  yapıyoruz. Amacımız, kriz ortamında müşterilerimize destek olmak. Herkesi Konaklı’daki mağazamıza bekliyoruz” diye konuştular.