Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Arefe günü sabah 08.00’dan itibaren 21 mezarlıkta 17 türde toplam 55.000 adet çiçek, vatandaşlara mezarlıklara dikmesi için ücretsiz olarak dağıtılacak.

Alanya Belediyesi her bayram olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramı öncesinde de çiçek dağıtma geleneğini sürdürecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Arefe günü sabah 08.00’dan itibaren 21 mezarlıkta 17 türde toplam 55.000 adet çiçek, vatandaşlara mezarlıklara dikmesi için ücretsiz olarak dağıtılacak.

55 BİN ÇİÇEK DAĞITILACAK

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir bayram geleneği haline gelen mezarlıklarda çiçek dağıtımını bu yıl da gerçekleştirecek. Belediye’ye bağlı toplam 21 mezarlıkta Arefe günü,  sabah saat 08.00’den itibaren 55 bin adet çiçek fidesi dağıtımı yapılacak.

Çiçek dağıtımı yapılacak mezarlıklar:  Batı bölgesinde Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı, Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı, Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı ve Hisar içi Mezarlığı’nda.