Hafize DEMİREL - Türkiye Cumhuriyeti güvenlik sınırlarının korunması ve terör örgütlerinden arındırılması için geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye Afrin bölgesinde havadan ve karadan başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu için Alanya Kadınlar Kulübü tarafından Kuran-ı Kerim okutularak kahraman Mehmetçiğin zaferle yurda dönmesi için dualar edildi. Alanya Kadınlar Kulübü tarafından gerçekleştirilen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zaman yanındayız diyen Alanya Kadınlar Kulübü Kurucusu Aysun Yıldız “Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı harekâtı barışı ve huzuru temsil ediyor. Zeytin Dalı harekâtında şehit olan askerlerimiz ve vatanımızın selameti için Kuran-ı Kerim okuttuk. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.  Alanya’dan Afrin’deki tüm kahramanlarımıza selam olsun” dedi.

Program Kuran tilavetinin ardından fetih suresi de okunarak, Kahraman Türk Ordusunun zaferle geri dönebilmesi ve ülkenin birlik, beraberliği için dualar edildi.

TÜMGENERAL AYDOĞAN AYDIN’IN ŞİİRİ OKUNDU

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi’nde düşen helikopterde şehit olan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın kardeşinin eşi, Alanya Kadınlar Kulübü Admini Fatma Çoban Aydoğan’ın yazdığı ‘Hanke’ye Ağıt’ adlı şiirini okudu.