İYİ Parti Antalya İl Yönetimi’nde Alanya’yı temsil eden üç isimden biri olan İlhan Memiş, Gerçek Alanya’ya özel açıklamalarda bulundu. Memiş, İYİ Parti İl Yönetimi ve genel merkezin Alanya’ya özel bir önem verdiğini, bu nedenle atama çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığını söyledi.

HEYET HAFTASONU ALANYA’DA

Alanya ile ilgili değerlendirmelerin uzun zamandır hassasiyetle yapıldığını kaydeden İlhan Memiş, “Hem genel merkezimiz hem de il yönetimimiz Alanya’ya ayrı bir önem veriyor. İl yönetiminde oluşturduğumuz geniş yelpazeyi ve her kesimi kucaklayan yönetim oluşumunu Alanya’da da ortaya çıkaracağız. Alanya, Antalya’nın en büyük ve önemli ilçelerinden birisi. Talebin de fazla olması genel merkezin hassasiyetini artırıyor. Hafta sonu bir heyet son kez Alanya’ya gelip raporunu oluşturacak. Atama kararı da en kısa sürede açıklanacak” dedi.

YAKLAŞIK 40 KİŞİLİK YÖNETİM

İYİ Parti’nin hem yerelde hem de genelde iktidara ortak olacağını öne süren İlhan Memiş, Alanya’da da çok iddialı bir yönetim kurulu oluşturulacağını söyledi. Kongre öncesinde 35 ile 45 kişi arasında bir yönetim kurulu oluşturulacağını dile getiren Memiş, yeni yönetim kurulunda her görüş ve her kesimden kişiler olacağını, bütün Alanya’yı kucaklaşacak bir yönetimin iş başına geleceğini söyledi. Memiş, yeni yönetimde bayanların da yeterli çoğunlukta olacağını sözlerine ekledi.

ALANYA ÖZEL BİR YER

İYİ Parti Antalya İlçe Başkanı Nizamettin Sağır da Alanya’ya büyük önem verdiklerini ifade ederken, “Talep fazla olduğu için ince eleyip, sık dokuyoruz. Hiçbir arkadaşımızı kurmadan, en doğru kararı vereceğiz. Atama en geç bir haftalık süreç içinde yapılacak” dedi.

DİM: TALEBİM OLMADI

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı için ismi geçen Avukat Levent Dim de, kendisinin böyle bir talebi olmadığını ifade ederken, “İsmimin geçtiğini biliyorum ancak şahsım tarafından böyle bir talep olmadı. Verilecek karara saygı duyacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilisim