Kurulduğu günden bu yana binlerce çağrı yanıtlayan, çözüm sürecini takip ederek vatandaşı bilgilendiren hızlı, etkili ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Alanya Belediyesi ile vatandaş arasında hizmet köprüsü olan Çözüm Masası 5 yılı geride bıraktı. Alanya Belediye binasında bulunan Çözüm Masası ofisini ziyaret eden Başkan Yücel, personeline özverili çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN YÜCEL ÇAĞRILARI YANITLADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özverili çalışmalarıyla 5 yılı geride bırakan Çözüm Masası personeline etkin ve güler yüzlü çalışmalarından ötürü teşekkür ederken telefonun başına geçti, kulaklığı takarak gelen çağrıları yanıtladı. 1 saat boyunca Çözüm Masası İhbar hattına düşen çağrıları yanıtlayan Başkan Yücel ile konuştuğunu anlayan vatandaşlar kısa bir şaşkınlığının ardından taleplerini iletti.

EKİBİYLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı görüşmelerin ardından Çözüm Masası’na düşen ihbar ve takiplerle ilgili verileri incelemesinin ardından kuruluşunun 5. yılını geride bırakan Çözüm ekibiyle birlikte öğle yemeği yedi.

5 YILDA 750 BİN ÇAĞRI 190 BİN BAŞVURU YAPILDI

Alanya Belediyesi’nin vatandaşla arasında hizmet köprüsü görevini üstlenen Çözüm Masası’na bugüne kadar yaklaşık 750 bin çağrı gelirken 190 bine yakın başvuru yapıldı. Vatandaşlar başvurularının %69.17’sini telefon ile yaparken %15.99’unu Whatsapp kanalı, kalan %14.84’lük kısmını da sosyal medya, şahsen ve gezici ekip üzerinden ulaştırdı.

 %99.34’LÜK BAŞARI ORANI YAKALANDI

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibi, gerek sosyal medya gerekse telefonla yapılan bütün çağrı ve başvuruları yanıtlarken hızlı ve etkin performanslarıyla %99.34’lük başarı oranı yakaladı. Gelen başvuruları hızlı bir şekilde ilgili birime aktaran ekip, süreci takip ederek netice hakkında kısa sürede vatandaşı bilgilendiriyor.

MASA BAŞINDA DEĞİL HALKLA İÇ İÇE ÇÖZÜM

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibi, sadece masa başında gelen çağrı ve başvuruları değerlendirmiyor, sokağa çıkarak vatandaşları da dinliyor. 5 yıllık süreçte Çözüm Burada, Çözüm Kapında ve Mobil Çözüm Aracı gibi etkili iletişim yöntemleri geliştiren ekip, binlerce vatandaşa birinci elden ulaşarak başvurularını aldı.

MOBİL ÇÖZÜM ARACI GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla 2018 yılının Nisan ayında hizmete girerek vatandaşlara hızlı ulaşım sağlayan Mobil Çözüm Aracı ve ekibi 2 yılda gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadı. Gerek sokakta gerek pazarda gerekse yaylalarda vatandaşların tek tek kapılarını çalan Çözüm ekibi, talep ve önerileri dinleyerek anında etkileşim sağladı.

YÜCEL: “ÇÖZÜM EKİBİMİZ, ETKİLİ VE HIZLI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çözüm Masası ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutlarken şu ifadeleri kullandı; “Alanya Belediyesi’nin güler yüzü, vatandaşla aramızdaki hizmet köprüsü Çözüm Masamız bugün 5. yılını dolduruyor. Bu meşakkatli yolda binlerce vatandaşımızla iletişime geçerek etkin çözüm yolları üreten ekibimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ekibimiz artan hizmet kalitesiyle birlikte etkili ve hızlı çalışmalarını sürdürecek.”

Çözüm Masasına Nasıl başvurabilirim?

Telefon: 444 82 07

Whatsapp: 0 552 444 82 07

Sosyal Medya: Facebook -facobook.com/alanyabelediyesicozummasasi

 Twitter: @4448207Cozum

İnstagram: alanyabelediyesicozummasasi

Mail: [email protected] ve [email protected] adresleri

İnternet: Alanya.bel.tr web sitesi

SMS: İşitme engelli vatandaşlarımız için 444 82 07 numaralı hatta mesaj